čtvrtek 12. ledna 2012

Ubisoft bez proudu

JJ, už je to tak i na gamery jednou dojde :-P

Dneska nám v Ubisoftu vypadl proud. Ze začátku to vypadalo jen na menší závadu, ale po 3 hodinách nás nakonec poslali domu.

To si takhle pohodově pařím CENZUROVÁNO, hledám ty "brouky" v překladu a najednou "Blik" - mrtvo. Obrazovka temná jak hmota ve vesmíru a ticho....oooo to ticho...však jen na zlomek vteřiny, protože v zápětí začali všichni tleskat, pískat a nadávat. Jeden přes druhého. Jako, že nás tam v RED Unit je téměř 60. Odložil jsem PS Vita a došel si pro vodu. Začalo všeobecné klábosení. Kdo by to do těch nerdů řekl, že budou takhle socializovat:-) Po 30 slíbených minutách jsme všichni vyběhli na mráz vyčistit hlavy a dát cigárko. Půlka Ubisoftu tam postávala s náma a všichni mluvili o tom jestli se pujde domu nebo jen na pinčes. My jsme zvolili pinčes, protože oficiálně nikdo práci neukončil.



V relaxační zóně bylo pořádně narváno. Dva stoly okupovali karbaníci, na jednom se jel Mah-Jong a u kulečníku byla romantika (viz. foto:-). Fotbálek si kluci přesunuli na světlo aby na to pěkně viděli a jel se zápas jak v UEFA. Po hodině pinčesu, dělala elektřina stále Dášu a tak jsme se rozhodli zajít na oběd. Kantýna v provozu, kuřecí stehýnka na talíři a plný břich. Přesně podle mého gusta. Po cestě zpátky ke strojům jsem konečně pocítil, že jsem si nespletl povolání a jsem tu správně. Drtivá většina lidí z RED unit(rozuměj testeři) totiž pařila hry na svých mobilních telefonech:-D



Pro dnešek jsme tedy s prací skončili a vyrazili do ulic velkoměsta. Zatímco Lukasz, Sebastian a Joseph zapadli do nejbližší hospůdky. Já a Virginie jsme šli obhlídnout lokalitu Stefan cel Mare. Zima se tu konečně taky trochu začala hlásit o slovo a tak jsme se po hodinové obhlídce velmi pěkné Bukurešťské lokality rozloučili.

Zítra už si snad konečně zapaříme taky pracovně :-P

Žádné komentáře:

Okomentovat